Korzystając z portalu Jaslo4u.pl wyrażasz zgodę na użytkowanie mechanizmu plików cookie. Mechanizm ten ma na celu zapewnienie prawidłowego funkcjonowania portalu Jaslo4u.pl. Korzystając ze strony akceptujesz Politykę Prywatności portalu Jasło4u.pl
Jaslo4u.pl - Jasielski portal informacyjny
Jaslo4u.pl - Jasło dla Ciebie

Proziaki i rolada schabowa

3
Proziaki pochodzą z Podkarpacia. Znane są u nas od ponad 150 lat. Najlepiej piec je na piecu - na rozgrzanej blasze, ale niestety nie wszyscy mamy piec,  wiec pozostaje patelnia. Smakują doskonale z masłem na kolację...

Napisany dnia: 23.02.2010, 20:17

Komentarze Czytelników:

Dodaj komentarz Widok:
0
@ wiesniara
dnia 13.10.2011, 05:59 · Zgłoś
Nie wiesz co zdrowe To wlasnie prozioki danie prosto do naszych BACI
Odpowiedz
0
@ ja
dnia 09.02.2011, 15:41 · Zgłoś
moja babcia zawsze piecze proziaki w piekarniku, i wogole nie podobne do tych na zdjeciu, choc przepis mniej wiecej ten sam...
Odpowiedz
0
@ cybant
dnia 20.06.2010, 13:45 · Zgłoś
dzisiaj moj synek ma roczek i postanowilam zrobic ta rolade.....mam nadzieje ze mi wyjdzie....
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Piszesz jako:

Serwis Jaslo4u.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść powyższych komentarzy. Redakcja zastrzega sobie prawo usuwania i redagowania komentarzy niezwiązanych z tematem, zawierających wulgaryzmy, reklamy i obrażających osoby trzecie. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za treść komentarzy zgodnie z Polskim Prawem i normami obyczajowymi. Pełne zasady komentowania dostępne na stronie: Regulamin komentarzy

Wiesz coś ciekawego? Poinformuj nas o tym!
Wiesz coś, o czym my nie wiemy?
Chcesz podzielić się z nami informacjami?
Napisz do Redakcji lub wypełnij poniższy formularz.
Treść (wymagana):
Kontakt (opcjonalnie):
Kontakt z redakcją:

Mailowo: [email protected]
Telefonicznie: 508 772 657