Korzystając z portalu Jaslo4u.pl wyrażasz zgodę na użytkowanie mechanizmu plików cookie. Mechanizm ten ma na celu zapewnienie prawidłowego funkcjonowania portalu Jaslo4u.pl. Korzystając ze strony akceptujesz Politykę Prywatności portalu Jasło4u.pl
Jaslo4u.pl - Jasielski portal informacyjny
Jaslo4u.pl - Jasło dla Ciebie

Papryka faszerowana kurczakiem + muszle z bakłażanem

4

Po długiej przerwie wracamy do kącika kulinarnego - oczywiście z GRUBCIEM. Wszystkim, którzy stęsknili się za nami i naszymi przepisami polecamy dania, które urozmaicą nieco codzienne menu: paprykę faszerowaną kurczakiem i muszle z bakłażanem...

Napisany dnia: 15.09.2010, 11:52

Komentarze Czytelników:

Dodaj komentarz Widok:
0
@ mers
dnia 13.11.2010, 19:19 · Zgłoś
fajnie ze wrocil grubcio huraaaaaaaa huraaaaa..nareszcie mam co jesc..:)
Odpowiedz
0
@ monka
dnia 08.11.2010, 09:38 · Zgłoś
wszystko pieknie ładnie...tylko na litosc boska zmieniajcie te propozycje na stronie z wieksza czestotliwoscia, czasem mozna skorzystac z przepisu ale nie ma nowego ;(
Odpowiedz
0
@ juyka
dnia 23.09.2010, 13:55 · Zgłoś
Wszystko pięknie, tylko kto ustoi przy garach 3-4 godz...
Odpowiedz
0
@ mieszkaniec jasła
dnia 18.09.2010, 17:42 · Zgłoś
na pewno pyszne jak wszystko w GRUBCIO ale wielkim nieporozumieniem zostało wprowadzenie opakowań za 1 złoty, i nie chodzi o tą złotówkę ale o fakt że opakowania u konkurencji są albo za darmo albo po 20-30 groszy
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Piszesz jako:

Serwis Jaslo4u.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść powyższych komentarzy. Redakcja zastrzega sobie prawo usuwania i redagowania komentarzy niezwiązanych z tematem, zawierających wulgaryzmy, reklamy i obrażających osoby trzecie. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za treść komentarzy zgodnie z Polskim Prawem i normami obyczajowymi. Pełne zasady komentowania dostępne na stronie: Regulamin komentarzy

Wiesz coś ciekawego? Poinformuj nas o tym!
Wiesz coś, o czym my nie wiemy?
Chcesz podzielić się z nami informacjami?
Napisz do Redakcji lub wypełnij poniższy formularz.
Treść (wymagana):
Kontakt (opcjonalnie):
Kontakt z redakcją:

Mailowo: [email protected]
Telefonicznie: 508 772 657