Korzystając z portalu Jaslo4u.pl wyrażasz zgodę na użytkowanie mechanizmu plików cookie. Mechanizm ten ma na celu zapewnienie prawidłowego funkcjonowania portalu Jaslo4u.pl. Korzystając ze strony akceptujesz Politykę Prywatności portalu Jasło4u.pl
Jaslo4u.pl - Jasielski portal informacyjny
Jaslo4u.pl - Jasło dla Ciebie

Rafaello

0
Składniki: 
1 litr i 1 szklanka mleka
5 łyżek mąki pszennej
4 łyżki mąki ziemniaczanej
1 1/2 szkl cukru
2 cukry waniliowe
5 żółtek
30 dkg kokosu
1 kostka masła
1/2 kostki margaryny
2 paczki krakersow
 
Wykonanie: 
W szklance mleka rozmieszać mąkę, żółtka ubić z cukrem i połączyć z mąką.
Reszte mleka zagotować, wsypać kokos(zostawić trochę na posypanie) wlać
mąkę z żółtkami i cukrem, zagotować budyń. Zimny budyń połączyć z masłem i
margaryną. 
 
Układac w formie: krakersy-masa-krakersy-masa-posypać kokosem

 

Napisany dnia: 01.01.2008, 08:00

Komentarze Czytelników:

Dodaj komentarz Widok:
Dodaj komentarz
Piszesz jako:

Serwis Jaslo4u.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść powyższych komentarzy. Redakcja zastrzega sobie prawo usuwania i redagowania komentarzy niezwiązanych z tematem, zawierających wulgaryzmy, reklamy i obrażających osoby trzecie. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za treść komentarzy zgodnie z Polskim Prawem i normami obyczajowymi. Pełne zasady komentowania dostępne na stronie: Regulamin komentarzy

Wiesz coś ciekawego? Poinformuj nas o tym!
Wiesz coś, o czym my nie wiemy?
Chcesz podzielić się z nami informacjami?
Napisz do Redakcji lub wypełnij poniższy formularz.
Treść (wymagana):
Kontakt (opcjonalnie):
Kontakt z redakcją:

Mailowo: [email protected]
Telefonicznie: 508 772 657