1
Ponieważ ostatnio pogoda z oknem nie sprzyja, mamy dla Państwa wspaniałą potrawę, która rozgrzeje po powrocie do domu. Bogracz to wspaniała, aromatyczna gęsta zupa gulaszowa. Wyśmienicie smakuje zaraz po przyrządzeniu, jak również odgrzewana, nawet po paru dniach.
Smacznego!!!
Napisany dnia: 24.11.2009, 22:28
Komentarze Czytelników:
Dodaj komentarz
Widok:
1
@
Anna
dnia 12.03.2011, 17:27 ·
Zgłoś
Paprykę dawaj później razem z ziemniakami, bo godzinę gotowania to za dużo dla paptyki!!!
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Piszesz jako:
Serwis Jaslo4u.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść powyższych komentarzy. Redakcja zastrzega sobie prawo usuwania i redagowania komentarzy niezwiązanych z tematem, zawierających wulgaryzmy, reklamy i obrażających osoby trzecie. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za treść komentarzy zgodnie z Polskim Prawem i normami obyczajowymi. Pełne zasady komentowania dostępne na stronie: Regulamin komentarzy
Wiesz coś ciekawego? Poinformuj nas o tym!